Het verhaal van Dylan | Eukanuba

Het verhaal van Dylan

Bij EUKANUBA zijn we er trots op om hoogwaardige voeding te bieden die bouwstenen levert voor alle opeenvolgende levensfasen. Dit is Dylan, een levendige flatcoated retriever die al vanaf pup EUKANUBA krijgt.

Naam: Dylan

Leeftijd: 7

Woont in: West Sussex, Engeland

Favoriete speeltje: Tennisbal

Dylan is een zeven jaar oude flatcoated retriever. Hij woont met zijn eigenaren Mike en Sarah en hun andere flatcoated retriever, de 13-jarige Apollo, in de Engelse regio West Sussex.

Dylan kwam bij zijn nieuwe familie toen hij nog een puppy was. Mike en Sarah kozen wederom voor hun favoriete ras en wilden een hond met de minder gangbare leverkleur, in plaats van het gebruikelijke zwart. Ze gingen alle fokkers van flatcoated retrievers in de buurt af en vonden uiteindelijk één leverkleurig mannetje, de jongste uit een nest van dertien puppy’s.

Net als de meeste honden vindt Dylan het heerlijk om te rennen. Hij holt graag urenlang achter zijn favoriete tennisbal aan, zelfs tot in de zee!

De reis van Dylan met EUKANUBA

Dylan kreeg EUKANUBA-puppyvoer toen hij klein was. Het gaf hem alle energie die hij nodig had om te groeien en zich te ontwikkelen. Dylan deed alles wat de oudere hond Apollo deed, en leerde al snel hoe hij zich moest gedragen dankzij DHA. Dit zit in al het puppyvoer van EUKANUBA en helpt puppy’s te leren en beter trainbaar te maken.

Een stralende en gezonde vacht

Flatcoated retrievers hebben een lange, weelderige vacht. Het is dan ook belangrijk om de vacht in goede conditie te houden. EUKANUBA bevat de optimale verhouding van omega 6- en omega 3-vetzuren, die bijdragen aan een stralende en gezond uitziende vacht. En dat is duidelijk te zien bij Dylan.

 

“Ik krijg zo veel complimenten over de conditie van Dylans vacht”, aldus Mike, “en ik denk dat dat komt door de kwaliteit van het voer. Aan de uiterlijke tekenen van een gezonde hond kun je echt zien wat je erin stopt.”

De juiste ondersteuning voor botten en gewrichten

Naast een gezonde en glanzende vacht aan de buitenkant, kunnen de eigenaren van Dylan er zeker van zijn dat hij alle juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Rond de leeftijd van 18 maanden ging Dylan over op volwassen voer van EUKANUBA. Het geeft hem de juiste hoeveelheden eiwit en vet om hem te helpen bij de opbouw van soepele spieren, plus calcium en glucosamine om zijn botten en gewrichten gezond te houden.

Dit is vooral belangrijk voor grotere rassen, omdat ze op latere leeftijd last kunnen krijgen van hun gewrichten. 

In optimale lichaamsconditie blijven

Nu Dylan zeven jaar is, geven Mike en Sarah hem EUKANUBA voor oudere honden. Het smakelijke recept is rijk aan verse kip en helpt Dylan om soepele spieren te behouden. Zo blijft hij in optimale vorm voor een lang en gezond leven.

“Een van de leukste dingen van het hebben van een hond is dat hij blij is je te zien als je binnenkomt, zelfs als je een rotdag hebt gehad. Met de hulp van EUKANUBA kijken we ernaar uit om nog veel meer gelukkige jaren samen met Dylan door te brengen.” Mike