Ga voor meer informatie over Eukanuba naar Eukanuba.nl 

VOORWAARDEN - BRITSE EUKANUBA BREEDERS CLUB

  1. Alleen fokkers die in Groot-Brittannië of Ierland wonen, 18 jaar of ouder zijn en meer dan één hond hebben, kunnen lid worden van het programma.
  2. Fokkers moeten bij The Kennel Club geregistreerd zijn en blijven (door middel van Kennel Club Affix of KC/IKC-certificaat van erkend fokker).
  3. Om ingeschreven te blijven, moet u elke 4 maanden minstens 18 kg EUKANUBA via Mol Diervoeding kopen.
  4. Nieuwe nesten moeten binnen vier weken na de geboorte via de speciale online tool geregistreerd worden.
  5. Puppypakketten zijn gratis via Mol Diervoeding verkrijgbaar bij een bestelling van puppyvoer tegen betaling en alleen na registratie van het nest op de website van de EUKANUBA Breeders Club: fokkers.eukanuba.nl.
  6. Puppypakketten mogen alleen aan nieuwe puppyeigenaren worden verstrekt als ze hun inschrijving op EUKANUBA.nl kunnen bewijzen (afdruk van de bevestigingsmail of vertoon van de bevestigingsmail op een mobiel apparaat).
  7. Breeder?'s Bags zijn alleen voor eigen gebruik verkrijgbaar bij Mol Diervoeding en mogen niet verkocht of aan derden gegeven worden (tenzij de Britse EUKANUBA Breeders Club vooraf toestemming daarvoor geeft).
  8. Fokkers mogen zichzelf of familieleden niet als nieuwe puppyeigenaren op EUKANUBA.nl inschrijven en kunnen niet profiteren van acties die bestemd zijn voor nieuwe puppyeigenaren.
  9. Spectrum Brands heeft het recht om het lidmaatschap op elk moment op te schorten of te beëindigen.
  10. Spectrum Brands behoudt zich het recht voor om de voorwaarden op elk moment zonder bericht vooraf te wijzigen.