Hondenvoer Volwassen hond Jogging & behendigheid | Premium Performance | Eukanuba

Eukanuba
 
 

Eukanuba Volwassen hond Jogging & behendigheid

Aanbevolen voor: Volwassen honden van alle rassen (1+ jaar) afdrukken

 

Eukanuba Premium Performance droge hondenvoeding voor jogging en behendigheid is dankzij de specifieke op prestaties gerichte koolhydraatsamenstelling ideaal voor honden die regelmatig genieten van buitenactiviteiten zoals rennen, wandelen, fietsen en behendigheidstraining. Ook bevat deze voeding voor topprestaties een hoog gehalte aan eiwitten (28%) en vet (18%), om uw hond meer energie en dagelijkse voedingsstoffen te geven dan honden die gewoon actief zijn. Van de aanwezige antioxidanten is klinisch bewezen dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen en de omega-6- en omega-3-vetzuren zijn goed voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Dierlijke eiwitten helpen de spieren sterk en soepel te houden en calcium is goed voor sterke botten. Eukanuba Adult Premium Performance Jogging & Behendigheid droge hondenvoeding bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen. De voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van Eukanuba Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%* en helpt uw hond een gezond gebit te houden.

Verkrijgbare verpakkingsgroottes:
3 kg, 15 kg

*Resultaten bij uw hond kunnen variëren.


 
Samenstelling:

gedroogde kip en kalkoen (33%, een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtinesulfaat), maïs, tarwe, dierlijk vet, rijst, gedroogde bietenpulp (3,8%), sorghum, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gedroogde hele eieren, gedroogde biergist, visolie, kaliumchloride, natriumchloride, natriumhexametafosfaat, fructo-oligosacchariden (0,29%), lijnzaad, calciumcarbonaat

analyse:
Product Detail Table
eiwit 28,75%
vetgehalte 18,75%
omega-6-vetzuren 2,94%
omega-3-vetzuren 0,45%
vocht 8,00%
ruw as 7,50%
ruwe celstof 2,10%
calcium 1,30%
fosfor 1,10%

Toevoegingen:

vitamine A (45452 IU/kg), vitamine D3 (1508 IU/kg), vitamine E (253 mg/kg), L-carnitine (48,5 mg/kg), bètacaroteen (5,0 mg/kg)

Sporenelementen:

bevat basisch kobalt-(II)-carbonaat, monohydraat (0,53 mg/mg), koper-(II)-sulfaat, pentahydraat (51 mg/kg), kaliumjodide (3,7 mg/kg), ijzer-(II)-sulfaat, monohydraat (674 mg/kg), mangaansulfaat, monohydraat (51 mg/kg), mangaanoxide (36 mg/kg), zinkoxide (234 mg/kg)

Geen kunstmatige conserveringsmiddelen
Geen toegevoegde smaakstoffen
Geen toegevoegde kleurstoffen


Voedingsrichtlijnen voor uw hond:

Wanneer u uw hond voor het eerst Eukanuba geeft, meng dan geleidelijk meer Eukanuba hondenvoer door het voer dat uw hond gewend was te eten, gedurende een periode van vier dagen. We adviseren om uw hond twee keer per dag eten te geven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid die in de tabel staat aangegeven over het aantal maaltijden. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw hond meer of minder voeding nodig hebben.

Geeft de gemiddelde dagelijkse hoeveelheid weer voor een hond van 20 kg. (Gemiddeld activiteitsniveau.)

Raadpleeg de voedingstabel voor specifieke richtlijnen.

Zorg dat er altijd voldoende drinkwater klaar staat voor uw hond.

 
 

  • of

* Eukanuba streeft ernaar u de meest nauwkeurige en up-to-date informatie te geven die er is, maar wij kunnen geen garanties geven over de voorraad. Neem voor de zekerheid contact op met uw lokale verkooppunt om te zien of uw product op voorraad is.

Local Retailers